Üdvözlöm Önt!

Kónya György vagyok. Harminckét éve foglalkozom bútorral, ebből az utóbbi tizenhat évet mint egyéni vállalkozó. Munkám során számos hazai és külföldi bútorgyártó céggel kerültem kapcsolatba. Több mint harminc éves szakmai tapasztalatom alapján, mára rendkívül igényes, minőségi bútor választékot ajánlhatok az Ön számára. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a tömör fából készült, klasszikus bútorok, a hagyományos nappali szekrénysorok, az ifjúsági bútorok, az igényes, és szép konyhabútorok, valamint a mai kor legújabb és legnépszerű lakberendezési trendjeit és stílusait (modern, minimál, country) követő bútorok. Nem hiányozhatnak kínálatunkból a Black Red White bútorgyártó cég legnépszerűbb bútorai sem.
Napjainkra mindenki számára elérhető vált az internet, ami a nagyszerű lehetőséget nyújt az Ön teljesebb kiszolgálására. Webáruházunkban nemcsak kényelmesen, otthonában ülve tekintheti meg a forgalmazott bútorokat, de elkerülhető a fárasztó sorban állás, és ügyintézési huzavona is. Egyszerű és hatékony. A kiválasztot vagy keresett bútort természetesen meg is rendelheti, több futárszolgálattal is szerződéses viszonyban vagyunk, hogy a megrendelt termék a lehető leghamarabb eljusson Önhöz. Az online rendelés nem igényel előzetes regisztrációt a weboldalon, és a vételárat is utánvéttel, csak a bútor átvételekor kell kifizetni. Nincs szükség sem előleg fizetésére, sem a vételár előzetes kiegyenlítésére. Bármilyen felmerülő kérdésben nyugodtan kérje telefonos ügyfélszolgálatunk segítségét a Kapcsolat menüpontban
Rengeteg terméket azonnal raktárról szolgálunk ki, amennyiben az Ön által kiválasztott bútor éppen nincs készleten, akkor is pár héten belül beszerezzük az Ön által kiválasztott terméket. Mindezt több ezer négyzetméteres raktári háttérrel, profi bútorszállítói csapattal tudjuk biztosítani Önnek!

Kellemes böngészést, jó vásárlást kívánok!AKCIÓ!!! NETTÓ ÁRAK!

BLACK RED WHITE
NETTÓ ÁRAK!
Akció!
Minden* Black Red White lapraszerelt bútor most ÁFA mentesen, akciós áron kapható!

Black Red White Akció!

*kivétel az akciós újságban szereplő bútorok

Kosár

A kosár tartalmának megjelenítése.