Vásárlási tanácsok, tudnivalók

Az online rendelés menete

A bútorok megrendeléséhez nem kötelező a regisztráció, de ha követni szeretné megrendelésének aktuális állapotát, akkor szükséges. Mi javasoljuk a regisztációt, mert így könyebb a kapcsolat-tartás. A kiválasztott bútor megrendeléséhez elegendő a Kosárba ikonra kattintania, ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ha további termékeket szeretne választani, akkor a Vásárlás folytatása ikonra kell kattintani. Lehetőség van a becsült szállítási költség kiszámítására: az Ország, Megye/régió és Irányítószám mezők értelemszerű kitöltése után a Számítás gombra kell kattintani, így megkapjuk a becsült nettó szállítási összeget. Ha véglegesíteni szeretné megrendelését, akkor a Fizetés ikonra kell kattintani. A megrendelő adatainak megadása után (szállítási, számlázási adatok, vásárlói megjegyzés) a Rendelés áttekintése ikonra kattintva leellenőrizheti a megrendelést, majd a Rendelés elküldése ikonnal véglegesítheti.

A rendelés visszaigazolása

A webáruházban leadott megrendeléséről perceken belül visszaigazolásnak kell érkeznie az Ön által megadott e-mail címre. Miután az Ön megrendelése megérkezik hozzánk, a tételek feldolgozásra kerülnek. Kollégáink rögzítik a megrendelést, és az adatok egyeztetéséhez telefonon keresztül felveszik Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben 3 munkanapon belül nem sikerül felvenni a megrendelővel a kapcsolatot, a megrendelést tárgytalannak tekintjük és töröljük a rendszerünkből.
Az adatok ellenőrzése után továbbítjuk a megrendelést a beszállítók felé.

A bútor beérkezése, kiszállítás egyeztetése

Miután az Ön által megrendelt termékek hiánytalanul megérkeztek hozzánk, kollégáink ismét felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, és egyeztetik a szállítási időpontot.

Szállítás és fizetés

A megrendelet termékeket az előre megbeszélt napon szállítjuk ki Önnek, alapesetben a vételárat a bútor és a számla átvételekor a szállítónak kell kifizetni készpénben, tehát nincs szükség sem előleg fizetésére, sem a vételár korábbi elutatlására, Ön csak az átvételkor fizet. Bizonyos esetekben, például nagyobb összegű megrendelés esetén, előfordulhat, hogy előleget kérünk, erről a telefonos egyeztetés folyamán tájékoztatjuk. Természetesen lehetőség van a vételár átutalásos kiegyenlítésére is, ebben az esetben megrendelésnél a vásárlói kiegészítés rovatába sziveskedjen ezt jelezni felénk. Átutalásos fizetés esetén a számlát még a szállítás megkezdése előtt teljesíteni kell, az ehhez szükséges proforma számlát a Saját adatok menü Megrendelések menüpontból lehet kinyomtatni, ebben az esetben a számlát a szállító a bútor átvételekor kézbesíti Önnek.

Termékinformáció, csomagolás

Bútoraink többségét lapraszerelt állapotban, elemenként csomagolva forgalmazzuk. A bútorok egyedi összeszerelést igényelnek, amelyhez az elemeket tételesen felsoroló szerelési rajzot mellékelünk.

Jótállási tudnivalók:

Tájékoztató a jótállási jegy érvényesítéséről

 1. Az általunk forgalmazott bútorokra, a 151/2003 (IX.22) sz. Korm. Rendelet, és a 49/2003 (VII.30) sz. GKM Rendelet alapján, a bútorok átvételétől számított egy év jótállást vállalunk.
 2. A jótállásra vonatkozó igényeket csak a megfelelően kitöltött jótállási jeggyel, és fizetési bizonylattal lehet érvényesíteni.
 3. A jótállási idő a vásárlás, vagyis a számla kiállításának időpontjával kezdődik.
 4. Amennyiben a bútor átvételekor hibát, sérülést vagy hiányt észlel, haladéktalanul, de legalább az átvételtől számított 3 munkanapon belül jelezze a forgalmazó felé. A közlés késedelmességéből eredő kárért a vásárló a felelős.
 5. Amennyiben a vásárolt termék rendeltetésszerű használata közben, a jótállás ideje alatt hibát észlel, kérjük haladéktalaun jelezze a forgalmazó felé.
 6. A jótálási időben a forgalamzó biztosítja a bútoron lévő hibák térítésmentes javítását, amennyiben azok az anyagban találhatóak, vagy a gyártás folyamán bekövetkezett hibákból erednek.
 7. A jótállási időn belül a vásárló igénye szerint biztosítjuk a hibák díjmentes javítását vagy arányos engedmény megadását.
 8. A hiba elhárítására a megbízott szakember a vásárlóval egyeztetett időpontban házhoz megy. Ha a hiba a helyszínen nem javítható, a forgalmazó a hibás bútort vagy a hibás alkatrészt saját költségén elszállítja üzemi javításra.
 9. A forgalamzónak törekednie kell arra, hogy a javítást 15 munkanapon belül elvégezze.
 10. A jótállási javítás során cserélt bútorra, vagy ennek alkatrészére a jótállási idő újra kezdődik, illetve javítás esetén meghosszabbodik azzal az idővel, amely alatt a terméket a vásárló rendeltetésszerűen nem használhatta.

A jótállási szolgáltatások kizárása

A jótállás nem terjed ki az olyan hibákra, amelyek visszavezethetőek arra, hogy:
 1. a bútort nem rendeltetésszerűen használták
 2. a használati-kezelési útmutatót nem tartották be
 3. a bútort átalakították, megváltoztatták
 4. a hiba káresemény következménye
 5. a bútor elemei illetve alkatrészei a szakszerűtlen összeszerelés miatt sérültek meg
 6. a bútor az áruátvételt követő újabb szállítás során károsodott
 7. egy alkatrész, vagy elem természetes kopás, vagy elhasználódás során tönkremegy
 8. a fa természetes anyagából adódó kisebb színeltérésekre

A rendelés lemondása, visszavásárlás

A megrendelés a kiszállítás időpontjáig e-mailben, a e.cim.png címre irt levélben lemondható. Ha a megrendelés lemondása a kiszállítást követően történik, a bútor oda-vissza történő szállítási költsége a Megrendelőt terheli. Mindezeken felül a Megrendelőt egyéb költség nem terheli. A bútort a vásárló esetleges kérésére, a vásárlást követő 8 munkanapon belül, eredeti csomagolásában, sértetlen állapotban visszavásároljuk. Kónya György ev. a Vásárló által kifizetett összeget (termék ára + esetleges felszámolt szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti. Ez történhet banki utalással, postai úton. Minden esetben a Vásárló dönti el, hogy melyik lehetőséget választja. A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával, fényképezőgéppel rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt e). Lapreszerelten forgalmazott bútorainkat összeszerelt állapotban nem áll módunkban visszavásárolni!

Használati- kezelési útmutató a bútorokhoz

 • A lapreszelet bútorokat és az ágybetéteket a szállítás, és a raktározás folyamán mindig fektetve tárolja az eldeformálódás elkerülése érdekében!
 • Az üveges elemeket tartalmazó dobozok piros színű jelöléssel vannak ellátva, ezekre fokozatosan ügyeljen!
 • A bútorok nedevsségre nagyon érzékenyek; szállítás, raktározás során és a beépítést követően is száraz helyen tartsa bútorát!
 • Az ajtók nyitását szolgáló kivetőpántok maximum 105°-os nyitást engednek, túlfeszítésük a csavarok kilazulását, esetleg kiszakadását eredményezheti!
 • A polcokat megoszló terhelés esetén maximum 15 kg-mal terhelheti méterenként!
 • A görgős fiókok önbehúzó rendszerűek, ezért azok belökése a fiókok károsodását okozhatja!
 • Nagyobb hő hatására a felületek károsodhatnak!
 • Bútorát elsősorban száraz ronggyal tisztítsa! Amennyiben szárazon nem tudja eltávolítani a szennyeződést, használjon CLIN UNIVERSAL tisztítószert! A tisztítószert mindig a rongyra fújja, ne a bútorra! A bútortisztítók aerosolos bevonó anyaga a fa felületek pórusaiban konzerválja a poros szennyeződéseket.
 • Agresszív szerves oldószerek, savak használata tilos!
 • A konyhabútorok használata során ügyeljen arra, hogy csepegő víz ne érje az ajtók lakkozott vagy festett felüleleteit, ha ilyen történik, azt száraz, nedvszívó ronggyal azonnal törölje szárazra!
 • A felületi feszültség a függőleges felületek alsó élén, és az ajtók mintázatában megtartja a nedvességet, ezért ügyeljen ezek szárazon tartására!
 • A konyhabútorok munkalapját mindig tartsa szárazon! A munkalapon késsel vagy egyéb vágó eszközzel ne daraboljon, használjon erre a célra vágódeszkát.
 • A kárpitos bútorok ágyszerkezetét mindig középen megfogva húzza ki!
 • A kárpitozott felületek tisztításást finom dörzsöléssel és száraz habzó tisztítószerrel végezze a tisztítószeren olvasható útmutató szerint! Ajánlatos a tisztítást először egy kevésbé látható helyen kezdeni.
 • Tilos a kárpitozott felületeket oldószerrel, vagyi tisztítószerrel tisztítani!
 • A textilbőrrel bevont felületekről a tinta ill. egyéb anyagok okozta szennyeződéseket, enyhén nedves, szappanos ronggyal törölje le, soha ne használjon alkohol tartalmú tisztítószereket!
 • A kárpitozott termékeket óvja a sugárzó hőtől és a tűző napsütéstől, amelyek a bevonóanyag kifakulásához vezethetnek!
 • A karfákra ne üljön, és ne feküdjön rá, ellenkező esetben a karfa és az üléskeret is megsérülhet!
 • A kárpitozott termékek huzatának lazulása a bevonóanyag természetes nyúlására vezethető vissza; az enyhe ráncképződés a termék minőségét, használhatóságát és élettartamát nem befolyásolja.

Tanácsok a bútorok összeszereléséhez

 • Mielőtt elkezdené az összeszerelést, válogassa szét az egyes elemekhez tartozó dobozokat! Egyszerre csak egy elemet kezdjen összeszerelni!
 • Az összeszerlést lehetőleg abban a helységben végezze, ahol a bútor végeleges helyet kap, kerülje az összeszerelt bútorok hosszabb távon történő mozgatását.
 • A robbantott szerelési rajzot a csomagoláson belül találja a szerelési dobozzal együtt!
 • A szükséges alkatrészeket (csavarok, alátétek, tiplik, szögek, ragasztó stb.) a szerelési dobozban találja!
 • Mindig a megadott sorrendet követve végezze az összeszerelést!
 • Az ajtók felszerelésénél először mindig a pántalátétet csavarozza az oldalra, majd erre illessze rá az ajtót!
 • Bútor összeszerelésnél csak és kizárólag gumikalapácsot használjon!
 • Mindig csak lapot kalapálja, ha az éleket éri az ütés, azok letörhetnek!
 • A robbantott szerelési rajzon található lengyel szavak fordítása
  • Segment = bútor, egység
  • Symbol elementu = alkatrész jelölése
  • Wymiary = méret
  • Numer paczki = doboz száma
  • Akcesoria = szerelvények
  • Uwaga = figyelem
  • Instrukcja montazu = szerelési útmutató
  • Podczas montazu = szerelés menete.

Információkérés

A bútorokkal, megrendeléssel, számlázással kapcsolatban felmerülő esetleges kérdéseit felteheti a webaruhaz Kapcsolat menüpontban, e-mailben, a e.cim.png címre írott levéllel, vagy telefonon a +(+36-70) 311-1992 telefonszámon.

Hibakeresés, gyors teszt

Sok sok munkaórát fordítottunk arra, hogy minden a lehető legtökéletesebben működjön, mégis előfordulhatnak nem várt hibák. Ezek kikerülésére kérjük, hogy amennyiben a megrendelés elküldése után 24 órán belül semmilyen visszaigazolást nem kap tőlünk, minenképp vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mail, akár telefon segítségével

ready.pngOperációs rendszer:
notice.pngBöngésző:
error.pngJavascript támogatás:Nem (Letiltva)
error.pngCookie:Nem (Letiltva)
error.pngCss (Stíluslap):Nem (Letiltva)
Az Ön által használt böngésző nem tesztelt, ismeretlen, vagy túl régi. Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőjét, vagy töltse le az alább javasolt böngészők valamelyikét

 Microsoft Internet Explorer v8 HU | Opera v10 HU | Mozilla Firefox HU | CHROME HU 
A honlap működéséhez engedélyezni kell a javascript támogatást!
A honlap megjelenítéséhez legalább 2.0 CSS szükséges! Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőjét, vagy töltse le az alább javasolt böngészők valamelyikét

Microsoft Internet Explorer v8 HU | Opera v10 HU | Mozilla Firefox HU | CHROME HU


AKCIÓ!!! NETTÓ ÁRAK!

BLACK RED WHITE
NETTÓ ÁRAK!
Akció!
Minden* Black Red White lapraszerelt bútor most ÁFA mentesen, akciós áron kapható!

Black Red White Akció!

*kivétel az akciós újságban szereplő bútorok

Kosár

A kosár tartalmának megjelenítése.